Het belang van de Techionista Awards

Vrouwelijke rolmodellen in de spotlights

Techionista streeft naar meer vrouwen in de wereld van ICT en technologie. Zodat we vrouwen stevig verankerd houden op de arbeidsmarkt mét toekomstproof banen. Zodat de nu nog veelal mannelijke ICT- en techteams diverser worden; want diversiteit leidt tot kwaliteit. Én zodat we ook in de toekomst de enorme hoeveelheid openstaande ICT-banen kunnen blijven opvullen.

Dat begint met het zichtbaar maken van rolmodellen, die andere vrouwen kunnen inspireren hetzelfde pad te kiezen. Want goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom reikt Techionista jaarlijks de Techionista Awards uit. In januari 2018 vond de eerste editie plaats. Het was een succes en leidde tot een social- en mediabereik van maar liefst 4,3 miljoen. Dankzij publicaties op/in bijvoorbeeld RTLnieuws, RTLZ, Marie Claire, BNR en Bright.

*Gemeten door Meltwater

Dit initiatief steunen? Word sponsor!

De Techionista Awards kunnen we alleen maar organiseren dankzij de financiële steun van sponsors. Afgelopen jaar konden we rekenen op de steun van Google, Facebook, Microsoft, SAS en dean one. Ook voor de komende editie zijn we op zoek naar sponsors. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje!

[contact-form-7 id=”3854″]
Copied!