Wie nomineer jij voor een Techionista Award?

Jaarlijks reikt Techionista de Techionista Awards uit. Dat doen we om vrouwen die al heel goed bezig zijn in de wereld van ICT en (digitale) technologie te belonen én in de spotlights te zetten. Door hen als rolmodellen zichtbaar te maken, hopen we ook andere vrouwen te inspireren een carrière in ICT of technologie na te jagen. Wie vind jij dat zo’n award verdient? Je kunt je favoriete Techionista nú opgeven. Wie weet belandt ze dan wel op de shortlist!

Er worden in totaal 4 vakjury-awards uitgereikt: de Tech Talent Award, de Tech Entrepreneur Award, de Tech Inspirator Award, de Tech Leader Award. Je kunt iemand (of jezelf!) binnen een van deze categorieën nomineren. Een professionele vakjury bepaalt wie deze awards in de wacht slepen.

Omdat wij geloven dat zichtbare rolmodellen belangrijk zijn om andere vrouwen te inspireren, juichen wij het toe dat deze techionista’s ook zelf de spotlights zoeken. Daarom reiken we ook een publieksaward uit: de Tech Favorite Award. De winnaar van deze prijs wordt – de naam zegt het al – door het publiek bepaald. Voor de publieksaward is geen losse categorie: alle genomineerden binnen de vier verschillende categorieën kunnen meedingen naar de publieksaward.

Copied!