De procedure

Zo komen we tot de winnaars van

de Techionista Awards 2019

Techionista Awards

1. De nominatie

Je kunt jezelf of een ander nomineren voor een Techionista Award. Dus: ben of ken jij iemand die dagelijks aan robots sleutelt; die haar hand niet omdraait voor een knap staaltje coding; die hackers altijd te slim af is, of zich als een vis in het water voelt binnen één van de Award-categorieën? Hou deze site dan in de gaten, zodat je straks jouw favoriete Techionista kunt nomineren.

Techionista Awards

2. De samenstelling van de lijst

Achter de schermen is de Techionista-redactie druk bezig met het beoordelen van nominaties. Na het checken van inzendingen en het doen van aanvullende research, stelt de Techionista-redactie een shortlist op.

Techionista Awards

3. Bekendmaking van de shortlist

Achter de schermen is de Techionista-redactie druk bezig met het beoordelen van nominaties. Na het checken van inzendingen en het doen van aanvullende research, stelt de Techionista-redactie de shortlist op. Die shortlist maken we onder meer op deze website bekend.

Techionista Awards

4. De stembus is geopend

Het publiek kan stemmen op haar favoriete, genomineerde techionista. De stemmen bepalen uiteindelijk wie de publieksaward wint.

Techionista Awards

5. Bekendmaking vakjury

Een professionele vakjury bepaalt wie een Tech Talent Award, Tech Inspirator Award, Tech Entrepreneur Award en een Tech Leader Award winnen.

Techionista Awards

6. Uitreiking Techionista Awards

In oktober 2019 maken we de winnaars bekend tijdens een spectaculaire Awardshow.

Copied!