De procedure

Zo komen we tot de winnaars van

de Techionista Awards 2019

Techionista Awards

1. De nominatie

Van dinsdag 9 oktober tot vrijdag 9 november 2018 kun je jezelf of een ander nomineren voor een Techionista Award. Dus: ben of ken jij iemand die dagelijks aan robots sleutelt; die haar hand niet omdraait voor een knap staaltje coding; die hackers altijd te slim af is, of zich als een vis in het water voelt binnen één van de Award-categorieën? Nomineer haar of jezelf dan snel!

Techionista Awards

2. De samenstelling van de lijst

Achter de schermen is de Techionista-redactie druk bezig met het beoordelen van nominaties. Na het checken van inzendingen en het doen van aanvullende research, stelt de Techionista-redactie een longlist op.

Techionista Awards

3. Bekendmaking van de shortlist

Achter de schermen is de Techionista-redactie druk bezig met het beoordelen van nominaties. Na het checken van inzendingen en het doen van aanvullende research, stelt de Techionista-redactie de shortlist op. Die shortlist wordt op vrijdag 30 november bekend gemaakt.

Techionista Awards

4. De stembus is geopend

Van vrijdag 30 november tot 28 december kun je stemmen op je favoriete, genomineerde techionista. De stemmen bepalen uiteindelijk wie de publieksaward wint.

Techionista Awards

5. Bekendmaking vakjury

Op maandag 17 december maken we bekend wie er dit jaar zitting nemen in de vakjury. De vakjury bepaalt wie een Tech Talent Award, Tech Inspirator Award, Tech Entrepreneur Award en een Tech Leader Award winnen.

Techionista Awards

6. Uitreiking Techionista Awards

Op donderdag 17 januari 2019 maken we de winnaars bekend tijdens een spectaculaire Awardshow. Benieuwd naar het inhoudelijke programma? Stay tuned, want dat maken we binnenkort bekend.

Copied!